Сьомга със сметана на фурна

09/04/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Гурме предложение, на което просто не може да откажете!"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо35 442
  • Преглеждания за месеца299
  • Преглеждания за седмицата52
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Хубаво посолете парчетата сьомга, поръсете ги с млян черен пипер на вкус, накълцан копър, зехтина и изцедения от лимона сок.

Оставете да престоят за 10 минути и ги подредете в тава.

Разбийте отделно сметаната и залейте върху сьомгата, като трябва да се покрие рибата.

Сложете тавата в умерено загрята фурна да се изпече за 15-тина минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 13
4 10
3 4
2 4
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Васил
Васил
07.06.2015 20:15
Супер е рецептата! Евала ;)
0
0
Явор
Явор
28.12.2014 16:29
Много качествена рецепта, рибата не става суха и е изключително вкусна, приготвих я без лук и ползвах освен заквасена смета и течна за готвене.
1
0
Иво
Иво
07.06.2014 20:28
Чудесна рецепта. Пробвал съм я многократно. Аз лично добавям и розов пипер - по няколко зрънца на всяко парче сьомга.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв