Чеснови бутчета върху канапе

07/03/2017
Nevenaот NevenaНовак
"Супер вкусни и невероятно ароматни бутчета само в осем лесни стъпки - да ви е сладко "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо292
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг2,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Разтапяме маслото в дълбок тиган. Запържваме бутчетата от всички страни до златисто. Когато са готови ги подреждаме в тавичка.

2. В тигана добавяме още малко масло и запържваме скилидките чесън до златисто. Когато са готови добавяме виното.

3. В купичка смесваме сметаната с брашното и ги добавяме в тигана. Овкусяваме.

4. Когато сосът се посгъсти, покриваме бутчетата с него в тавичката.

5. Поръсваме с кашкавал и запичаме във загрята фурна до готовност на бутчетата и кашкавала.

6. Приготвяме пюрето.

7. Поднасяме бутчетата върху канапето от картофено пюре и поливаме със сос от тавичката.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Sevdalina Irikova
Sevdalina Irikova
07.03.2017 12:42
Винаги се радвам, когато видя чудесно презентирано ястие!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв