Вкусна печена скумрия с гъби

07/03/2017
Diddy Portarskaот Diddy PortarskaНовак
"Перфектната рецепта за начинаещи готвачи с гарантирано вкусен резултат "
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо154
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Рибата се измива и хубаво се почиства.

След това се посолява, залива се с малко лимонов сок и се оставя в хладилника да стегне за около 40 минути.

През това време измиваме и нарязваме гъбите на лентички. Вадим уок тиган и ги мяткаме там с маслото, докато смалят обема си.

Когато рибата е готова, взимаме фолиото и го разпъваме в тавичка. Отгоре слагаме скумрията и я овкусяваме хубаво и отвън и отвътре.

Прибавяме гъбите, като първо слагам вътре в рибите, и после останалите гъбки около скумрийката. Поливаме отгоре с малко зехтин и пъхаме във фурната.

Печем на 180 градуса около 45 минути.

Приятен апетит!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар