Патешка каша със сирене

07/03/2017
"Няма да повярвате малко сирене какъв невероятен вкус и аромат придава на тази каша "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо34
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измиваме добре месото и го сваряваме в подсолена вода до готовност.

Сгорещяваме маслото и в него запържваме брашното. В студения бульон добавяме жълтъка и с постоянно бъркане го прибавяме към брашното, докато сместа се сгъсти и стане на гъста каша.

След това добавяме натрошеното сирене, черен пипер и сол на вкус и месото и продължаваме да бъркаме.

Накрая поръсваме със ситно нарязан магданоз и оставяме кашата да се вари на тих огън за 10-15 мин.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар