Панирано пиле на фурна

07/03/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Казахме панирано, но обещаваме, че ще е здравословно - и разбира се - много, много, много вкусно "
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 884
  • Преглеждания за месеца233
  • Преглеждания за седмицата70
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди разделяме на половина, за да станат по-тънки и след това на още 2 (по дължина), за да станат 4.

Слагаме ги в купа заедно със солта, черния и червения пипер, чесъна и лютия червен пипер. Объркваме добре. След това се добавят заквасената сметана, майонезата и пармезана. Отново се разбърква.

Затваряме купата с фолио и оставяме в хладилник за час-два. Намазваме тавичката, в която ще печем пилето, с олио и поръсваме с царевичното брашно (това ще попречи на пилето да залепне).

Овалваме месцата с галета и подреждаме в тавичката. Може отгоре да ги полеем с още олио. Пекат се на 210 градуса за 25-30 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар