Празена каша

09/04/2012
фифи
отфифиНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 773
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте съвсем ситно праза и го сложете да се запържва в загрятото олио и масло. Щом омекне разбъркайте с брашното, докато и то се запържи.

Прибавете след това предварително добре разбитите заедно яйца и кисело мляко, отново бъркайте добре и добавете магданоза и сол на вкус.

Щом празената каша се сгъсти, я снемете от котлона и поднесете в купичка, поръсена с черен пипер.подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pam
Pam
17.12.2012 17:33
Млякото в крайна сметка прясно ли е, или кисело?? И вода на това нещо не се ли слага?
6
0

Виж всички коментари или напиши такъв