Празена каша

от фифиНовак
09/04/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 644
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Накълцайте съвсем ситно праза и го сложете да се запържва в загрятото олио и масло. Щом омекне разбъркайте с брашното, докато и то се запържи.

Прибавете след това предварително добре разбитите заедно яйца и кисело мляко, отново бъркайте добре и добавете магданоза и сол на вкус.

Щом празената каша се сгъсти, я снемете от котлона и поднесете в купичка, поръсена с черен пипер.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 2
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pam
Pam
17.12.2012 17:33
Млякото в крайна сметка прясно ли е, или кисело?? И вода на това нещо не се ли слага?
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти