Кисело зеле с грах, праз и пуешко

08/03/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Бързо, диетично и вкусно - просто няма как да не ви хареса "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо61
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пуешко месо - 1 кг
  • кисело зеле - 1 средна зелка
  • праз - 1 глава
  • грах - 400 г (консерва)
  • червен пипер
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пуешкото месо. Нарежете зелето и праза.

В голяма тава смесете всички съставки, разбъркайте и оставете пуешкото най-отгоре, за да се запече и стане хрупкаво. Добавете чаша вода или расол.

Печете около 45 минути в предварително загрята фурна докато зелето омекне. Бързо, диетично и вкусно. Добър апетит!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар