Поширани яйца в домати с праз

08/03/2017
РАГот РАГНовак
"Ароматен аламинут, който и новак в кухнята ще приготви лесно при това за по-малко от 30 минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо110
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете праза на ситно и запържете до златисто.

Ако използвате пресни домати нарежете на много малки парченца или ги настържете и изсипете при запържения праз. Оставете да поври 5 минути. Овкусете с подправките, разбъркайте.

Направете четири малки гнезда и чукнете там яйцата. Похлупете с капак тигана и оставете така 5-6 минути докато яйцата се сварят в доматения сос. Сервирайте топло.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар