Поширани яйца в домати с праз

08/03/2017
РАГот РАГПомощник Готвач
"Ароматен аламинут, който и новак в кухнята ще приготви лесно при това за по-малко от 30 минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо173
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете праза на ситно и запържете до златисто.

Ако използвате пресни домати нарежете на много малки парченца или ги настържете и изсипете при запържения праз. Оставете да поври 5 минути. Овкусете с подправките, разбъркайте.

Направете четири малки гнезда и чукнете там яйцата. Похлупете с капак тигана и оставете така 5-6 минути докато яйцата се сварят в доматения сос. Сервирайте топло.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар