Пилешко бутче с гъби

08/03/2017
Илияна Димоваот Илияна ДимоваМастър Шеф 3x
"Толкова лесно, толкова вкусно, благодарение само на една малка тайна, която ще научите ако прочетете рецептата "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 218
  • Преглеждания за месеца1217
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Гъбите почистваме, измиваме добре и по- големите нарязваме на филийки. Слагаме в огнеупорен съд с капак и леко посоляваме.

Измиваме добре пилешкото бутче и слагаме при гъбите. Поръсваме бутчето с натрошен пилешки бульон, риган, черен пипер, сминдух на вкус.

Слагаме парченца краве масло. Поръсваме с царевично брашно и наливаме топла вода. Слагаме съда във фурната с капак, включваме на 200 градуса.

Като се запекат за 15 минути бутчето и гъбите, изваждаме съда от фурната, махаме капака и поръсваме бутчето с пушен червен пипер.

Отново слагаме капака и връщаме ястието във фурната до се допече до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар