Патешки сърца с лук, гъби и вино

08/03/2017
"Вкусно ястие от патешки сърца пригответе и както си ме е редът - с чаша домашно вино го поднесете "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо367
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Патешките сърца се измиват и се сваряват.

Нарязват се на жулиени и заедно със предварително нарязаните на едро лук и гъби се задушават в мазнината.

Прибавят се накълцаният чесън, подправките, солта и бялото вино. Оставяме да се задушава под капак минимум 10 минути. Когато остане на мазнина е готово.

Ястието може да се гарнира с картофено пюре и му подхожда чаша вино.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Даниела Русева
Много апетитно изглежда! От субпродуктите стават вкусни гозбици.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв