Банички със сирене и шпеков салам

09/03/2017
Паулина Стояноваот Паулина СтояноваПомощник Готвач 1x
"Попитайте децата и те ще ви кажат, че направо са полудели по тази ароматна баничка със салам "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо828
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на малки кубчета шпековия салам. Разбиваме яйцата със солта. В киселото мляко слагаме содата да шупне.

Натрошаваме сиренето и заедно със салама и млякото слагаме при яйцата, добавяме и олиото и разбъркваме добре.

За една баничка ще ни трябват две кори. Разпечатваме корите и ги разстиламе. Слагаме от сместа на половината кора, сгъваме я и на сгънатата част слагаме плънка.

Захлупваме със долната(втората) кора и навиваме. По този начин навиваме всичките. Намазняваме правоъгълна тава, слагаме навитите кори една до друга. Оставяме за 5 мин.

Печем на 190 градуса за около 35 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар