Ананасова торта за 8 март

09/03/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Всяка дама заслужава да знае колко е обичана и ценена, не само днес. Затова днес почерпете с торта и не забравяйте да цените жената до вас всеки ден от годината "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо287
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • за белия блат
  • захар - 1 ч.ч.
  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • ванилия - 2 бр.
  • за какаовия блат
  • захар - 1 к.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • ванилия - 1 бр
  • какао - 4 с.л
  • за крема
  • крем - 2 бр. (шоколад) без варене на Йоткер
  • ананас - 1/2 бр.
  • бял шоколад - филиран
  • инстантно кафе - 250 - 300 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте продуктите за първия блат и изпечете в форма за торта. След като изстине, разрежете на две за получаване на два блата.

Разбийте продуктите и за какаовия блат и изпечете. С миксер разбийте и шоколадовия крем по описанието на пакетчето.

Разтворете кафето и леко сиропирайте единия ванилов блат, намажете с крем, подредете парченца ананас.

Поставете какаовия блат и по същия начин процедирате. Сложете втория ванилов блат. Него намазвате леко и редите тънки парченца ананас, декорирате с останалия крем и поръсвате с филирания бял шоколад.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар