Сочни медени ребърца на фурна

09/03/2017
Таня
отТаняМастър Шеф123012917173
"Ястието обещава да бъде повече от чудесно, ако съдим по апетитната миризма, която се носи от фурната "
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 502
  • Преглеждания за месеца141
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • ребра - 1 кг
  • бира - 1 литър
  • мед - 100 г
  • соев сос - 50 г
  • червен - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • универсална подправка - пикантина за скара и месо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме олиото, солта, червения пипер, черния пипер и добре разбъркваме.

Измиваме добре ребрата и ги намазваме обилно със сместа, която сме приготвили. Слагаме ги в тавичка.

В друг съд с малко топла вода размиваме 2 с.л, соев сос и бирата. Тази смес изсипваме в тавичката.

Всяко ребърце се намазва с мед и се поръсва с пикантина за скара и месо. Печем ги в умерена фурна докато са готови.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Таня
Таня
22.05.2018 07:22
Радвам се ,че ви е харесала рецептата ми.
3
0
Потребител#219148
Omrazna mi skarata. Nesto takova ste napravim v nedelia, kato hodim na gosti v malkata sterka. Pozdravi ot Buenos !!!!
2
0
Яница Николова
Супер!
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв