Ризото със спанак и маскарпоне

10/03/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
"Свежо пролетно предложение, от което веднага ще се възползваме, на минутата "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо182
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сварява оризът за около 20 минути. Накълцваме спанака и го запържваме в маслото.

След това добавяме спанака в тигана заедно с подправката вегета. Разбърква се добре. Добавяме и 1 с.л. маскарпоне и бъркаме докато се получи хомогенна смес.

Ястието се сервира топло, поръсено със свеж копър.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар