Ризото със спанак и маскарпоне

10/03/2017
"Свежо пролетно предложение, от което веднага ще се възползваме, на минутата "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо437
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сварява оризът за около 20 минути. Накълцваме спанака и го запържваме в маслото.

След това добавяме спанака в тигана заедно с подправката вегета. Разбърква се добре. Добавяме и 1 с.л. маскарпоне и бъркаме докато се получи хомогенна смес.

Ястието се сервира топло, поръсено със свеж копър.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар