Пълнени бутчета с богата плънка

10/03/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Отсега да си знаете, тези пълнени пилешки бутчета много бира пият, наистина много "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 680
  • Преглеждания за месеца347
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варените картофи или нарязваме на ситни кубчета, или настъргваме на ренде .

След което ги смесваме със сирената, яйцето, колбаса, който предварително сме нарязали на дребни кубчета, и подправките. Към готовата смес поставяме и 1/2 кутийка майонеза, като разбъркваме, за да може да се овкуси цялата смес.

Измиваме добре бутчетата. С пръсти внимателно отделете кожата от месото откъм отрязаната им широка страна.

Само я повдигнете, като внимавате да не я разкъсате. Правим нещо като джоб под кожата на самото бутче.

Колкото по-голяма част успеете да отделите, толкова по-добре. Разпределяме плънката между трите бутчета, като се стараем да има от плънката навсякъде.

Слагаме бутчетата в тава , Върху всяко бутче поръсваме с пикантина за пиле.

Ако месото не е достатъчно мазно може да полеете леко със зехтин или масло.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар