Подлучени яйца с чесън

10/03/2017
Фати Камбероваот Фати КамбероваПомощник Готвач 1x
"Пролетна вкусотия, която хапваме с удоволствие, дори и да знаем след това, че ще пътуваме с градския транспорт "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 630
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3,3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • Яйца - 10 бр.
  • Кисело мляко - 400 г
  • Чесън - 3 - 4 скилидки
  • Масло - 125 г
  • Червен пипер - 1ч.л
  • Сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме добре яйцата. Нарязваме ги на средно големи парчета.

Счукваме чесъна със сол и го прибавяме към киселото мляко.

Готовото кисело мляко с чесъна прибавяме към нарязаните яйца.

Запържваме маслото заедно с червения пипер и го добавяме към яйцата с киселото мляко. Разбъркваме добре. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите