Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Подлучени яйца с чесън

Подлучени яйца с чесън

Фати КамбероваФати Камберова
Помощник Готвач
1078242407572
Подлучени яйца с чесън
Снимка: Фати Камберова
1 / 3
10/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
5
"Пролетна вкусотия, която хапваме с удоволствие, дори и да знаем след това, че ще пътуваме с градския транспорт"

Необходими Продукти

  • яйца - 10 бр.
  • кисело мляко - 400 г
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • масло - 125 г
  • червен пипер - 1ч.л
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме добре яйцата. Нарязваме ги на средно големи парчета.

Счукваме чесъна със сол и го прибавяме към киселото мляко.

Готовото кисело мляко с чесъна прибавяме към нарязаните яйца.

Запържваме маслото заедно с червения пипер и го добавяме към яйцата с киселото мляко. Разбъркваме добре. Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: