Питка със свинско

10/03/2017
Plamena Bahchevanska
отPlamena BahchevanskaНовак81
"Няма да го наричаме пица, защото е двойно по-вкусно - затова просто ще ви кажем - хапнете и да ви е сладко "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното и правим кладенче в средата. Добавяме хладката вода, солта, захарта и мазнината. Месим до меко тесто и оставяме да втаса един час.

През това време нарязваме свинския врат и лука на тънки флейки и ги запържваме до готовност, добавяме и тънко нарязаните чушки и подправките.

Разточваме тестото, добавяме плънката, завиваме и печем на максимална мощност до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар