Супичка от агнешки дреболийки

10/03/2017
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
"Класическата курбан чорба има голяма конкуренция за Гергьовската трапеза в лицето на тази ароматна агнешка чорбичка с дреболийки "
Приготвяне70 мин.
Готвене160 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 354
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките дреболии се сваряват предварително и се нарязват на дребни парчета. В съд с вода се добавят предварително нарязаните на ситно лук и моркови и малко мазнина.

След като поври малко, се добавят субпродуктите, оризът и подправките - сол, черен пипер, джоджен, магданоз. Вари се до готовност.

Отделно се приготвя топла застройка от разбито яйце, мляко, брашно и малко вода /може да се добави течност от самата агнешка супа/, за да не стане прекалено гъста.

Тя се вари за няколко минути и топлата застройка се добавя към вече охладената супа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар