Руло с пилешко месо, дреболии и гъби

10/03/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Кажете Да на добрите идеи в кухнята. Започнете от това страхотно руло "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо224
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и сварете сърцата. Нарежете пилешкото филе на малки кубчета. Готовите сърца се режат също на ситно и се прибавят към пилешкото месо.

Към тях се прибавят двете скилидки чесън /нарязан също на ситно/, гъбите и се овкусява със сол и черен пипер. Разбивате яйце и прибавяте към продуктите заедно с 3 с.л. олио и желатина.

Всички продукти се разбъркват добре и се слагат в торбичка за печене и се оформя на руло. Рулото поставете в тава за печене и малко мазнина и малко вода.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 60 мин. Сервирайте с гарнитура по ваше желание.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар