Свински ребра и висменка с картофи

10/03/2017
Паулина Стоянова
отПаулина СтояноваПомощник Готвач1827122
"С шарено свинско месце се готвят най-сочните и ароматни гозби, съгласни ли сте с нас?"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо331
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 г висменка
  • свински ребра - 300 г
  • лук - 2 глави
  • моркови - 1 бр.
  • картофи - 1.5 кг
  • свинска мас - 3 с.л.
  • кимион - 3 щ.
  • черен пипер - 2 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме висменката и свинските ребра. Нарязваме ги и ги запържваме в тенджера с маста. През това време обелваме и нарязваме лука, гъбите и моркова.

След като месото се е позапържило, добавяме зеленчуците и 200 мл вода. Оставаме да ври и гъбите и лука да пуснат ароматите си.

Измиваме, обелваме и нарязваме картофите. Изсипваме в голяма тава всички продукти, подправяме със сол, кимион и черен пипер.

Объркваме добре и доливаме с вода и слагаме да се пекат във фурна на 220 градуса за 200 мин.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар