Маслен боб с лук

11/03/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Не пийте виното така голо, гарнирайте с бобена салата и консумирайте с удоволствие "
Приготвяне10 мин.
Готвене80 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо532
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме боба във вода за едно денонощие. Отцеждаме, заливаме със студена вода и варим до готовност.

След като е готов, го вадим с решетъчна лъжица и го поставяме в тенджера, в която сме загряли зехтина и маслото. Изпържваме боба заедно със солта, като от време на време разбъркваме.

Половината от боба пасираме.

Порциите украсяваме с червения лук отстрани и най-отгоре могат да се поставят и цели бобчета.



.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар