Пуйка деликатес

11/03/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене140 мин.
Общо170 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измиваме добре пуйката, след което внимателно я обезкостяваме без да разкъсаме кожата.

В половината масло задушаваме за няколко минути каймата, нарязаните гъби и леко изстискания хляб.

Месото намазваме добре с горчицата, а отгоре разстиламе равномерно плънката. Върху нея нареждаме нарязаните на колелца яйца и настъргания кашкавал и поръсваме с черен пипер.

Завиваме добре месото на руло и за завързваме добре на няколко места с конец. Слагаме го в тавичка и го намазваме със лимоновия сок, масло и сол.

Добавяме виното и водата и печем в умерена фурна за около 2 часа, като то време на време го поливаме със соса от печенето. На половината време на печенето обръщаме рулото, за да се изпече и от другата страна.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар