Печена скумрия с чушки и домати

11/03/2017
Мария Гулекова
отМария ГулековаПомощник Готвач40714101
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо51
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме рибата добре и я измиваме. След това я нарязваме на порции, посоляваме я и я заливаме с лимоновия сок и така я оставяме да престои за 1 час в хладилника.

Сгорещяваме олиото и в него задушаваме ситно нарязания лук, настърганите домати и нарязаните на парчета чушки.

Така приготвената смес поставяме в тавичка, заедно с лютите чушки, чесъна, виното и подправките. Отгоре нареждаме рибата, а върху всяко парче слагаме по малко масло.

Печем ястието в умерена фурна за около 30 мин. Готовото ястие поръсваме със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар