Панирани печурки

11/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър9049295
"Тази седмица ще се провеждат избори за Най-вкусното бирено мезе. Ще гласувате ли и за нашия кандидат?"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 671
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете добре гъбите, отделете пънчетата и ги посолете и поръсете с малко черен пипер.

Във всяка гугла капнете по малко зехтин и сложете парченце кашкавал.

Наредете гуглите и пънчетата в подмазнена тава и сложете да се запекат в загряна фурна за 10-15 минути.

Разбийте до хомогенност яйцата, брашното и бирата. Всяка гъба овалвайте в панировката добре и пускайте да се изпържи равномерно в сгорещената мазнина.

Отцеждайте върху кухненска хартия. Поднесете панираните печурки със свежа салата.подобни рецепти тук

5 8
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 22:28
панирала съм гъби.но леко подварени , а не печени
0
0
Блажка Панова
Блажка Панова
27.03.2014 18:42
пълни глупости
1
3

Виж всички коментари или напиши такъв