Салата с червена лща

11/03/2017
Станислава Армяноваот Станислава АрмяноваПомощник Готвач
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме червената леща за 6 часа в хладка вода. След това я измиваме и отцеждаме.

Слагаме я на котлона да се свари за 5 минути, за да остане леко хрупкава. Поливаме я със студена вода.

Слагаме лещата в подходяща купа, добавяме нарязаната рукола и червените чушки.

Добавяме сос манго, зехтин, сол и прясно изцедения лайм. Разбъркваме добре и сервираме в чиния.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар