Наложена баница с праз

12/03/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1354137413804
"Класика в кухнята - наложена баница с праз, която може да се капва сутрин, обед и вечер "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 996
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете праза на ситно и леко го запържете.

Разстелете корите, разбийте яйцата и добавете газираната вода, натрошете сиренето. В тава намазана с олио накъсайте от корите и застелете, поръсете от сиренето и праза.

Така редите на няколко реда, когато корите свършат нарежете баницата на квадрати и залейте с разбитите яйца.

Нарежете парченца масло и сложете на няколко места. Печете баницата до зачервяване.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар