Гъби със свинско в гювеч

12/03/2017
"Към таз вкусотия в гювеч бихме добавили и малко ориз - ей така, за разкош "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 020
  • Преглеждания за месеца190
  • Преглеждания за седмицата63
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете месото на парчета и запечатайте в тиган от всички страни. Прехвърлете месото в гювеча. Лука и моркова нарежете на кубчета, гъбите на по-дебели филийки, чесъна на дребно.

В същия теган задушете зеленчуците до омекване, към тях прибавете брашното, червения пипер и доматите. Като клокне прехвърлете сместа при месото в гювеча и долейте бульона и виното.

Подправете с черен пипер и магданоз. Сложете във фурна да се пече около час. Сервирайте с пресен магданоз и гарнитура по желание!подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар