Запеканка с 3 вида месо

13/03/2017
"Не с един, не с два, а с цели три вида месо - три основателни причини да опитате тази запеканка "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо979
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В намазнен тиган леко запържваме свинското, също така идва ред и на пилешкото. Запържваме и лука с гъбите.

След това изсипваме всички продукти в тава за печене, заливаме с вино вода и подправките. Пече се на 230 градуса, докато се редуцира течността.

След това се настъргва кашкавалът и сиренето, оставя се още 15 минути (може на изключена фурна), за да се разтопи кашкавалът.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар