Баница със сирене и кренвирши

13/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90410320
"Така де, добавете към класиката и малко месце, нали производителите обещават, че кренвиршите са от месо "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 584
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата майонезата и водата. Натрошете сиренето и нарежете съвсем ситно кренвиршите. Подмазнете предварително тава.

Вземайте по 2 листа наведнъж, с помощта на четка добре ги намазвайте с яйчената смес, поръсвайте в единия край по малко кренвирши и натрошено сирене.

Завивайте двете кори на руло и ги подреждайте в тавата.

С около половината яйчена смес трябва да намажете корите, а с останалата половина, разбъркана със содата, залейте цялата баница.

Сложете я да се изпече до готовност в умерено загряна фурна.подобни рецепти тук

5 9
4 7
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Димана
Димана
06.02.2015 22:01
а кренвиршите ? а ?
какъв размер .. и къде се слагат
0
0
Дима
Дима
04.02.2015 22:35
Баницата е много вкусна,цялото семейство я хареса.
1
0
Dima
Dima
04.02.2015 19:37
ne piwe kakva voda se slaga
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!