Разядка с извара и маслини

13/03/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaЧирак
"Приготвя се за нула време и е чудесно допълнение към празничната трапеза "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 084
  • Преглеждания за месеца1083
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разядката е подходяща както самостоятелно да се консумира, така и като мезе за ракия, може да се поднесе като салата, предястие или гарнитура.

Изварата поставяме в дълбок съд. Почистваме маслините от костилките и част от тях режем на ситно.

Нарязаните на парченца маслини ги добавяме към изварата. След това добавяме мазнината или майонезата, нарязания на дребно копър, подправките.

Смесваме всичко и украсяваме с маслини, подредени отгоре.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар