Свински чревца с кромид лук

13/03/2017
Ваня Благоеваот Ваня БлагоеваГотвач 3x
"Няма такава вкусотия! Гарнираш с червено винце и викаш приятели да ти помогнат да го изядеш "
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо197
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински черва - 500 г
  • лук - 2 големи глави
  • сол
  • черен пипер
  • олио - 3 - 4 с. л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме хубаво червата, след което ги слагаме в тенджера, доливаме вода, добавяме малко сол и една с. л. оцет. Варим ги до готовност за около 2-3 часа, като два-три пъти сменяме водата.

Щом червата са готови ги изваждаме от водата, отцеждаме ги и ги нарязваме на дребни парчета.

Почистваме и нарязваме като за салата лука, добавяме му олиото и го задушаваме, щом е готов добавяме червата, солта и черният пипер. Пържим около 8-10 минути.

Готовите чревца сервираме топли. Страшно мезе са.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар