Пълнена франзела

14/03/2017
Албенаот АлбенаИноватор 3x
"Миризмата на тази вкусна печена франзелка ще ни събуди много по-ефективно от будилник "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 150
  • Преглеждания за месеца2959
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Като за начало е необходимо да си приготвим франзелата. В зависимост от съда, в който ще печем франзелите, можем да ги разрежем на две или три парчета.

На всяко парче се изрязва горната част като капаче. След това се издълбава сърцевината им. Всяка получена лодчица се намазва отвътре с размекнато краве масло.

Подготвя се плънката като се нарязват на малки кубчета половината кашкавал, беконът, зелената чушка, домата и стръка пресен лук. Прибавя се едно яйце за спойка и всичко се обърква добре. С получената смес се напълват франзелите.

Отгоре се поръсват с предварително настъргания останал кашкавал. Пекат се в предварително загрята на 200 градуса фурна.подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар