Тапаси с песто

14/03/2017
Елена Стойчовска
отЕлена СтойчовскаПомощник Готвач18719911
"За похапване, за мезе или за парти - изборът е само вай, ние отговаряме за идеята "
Приготвяне5 мин.
Готвене3 мин.
Общо8 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аз ползвам домашен хляб, но и франзелата върши същата работа.

Режа филийката на две или три - тапасът трябва да е с големината на резен франзела. Намазвам го с босилеково песто, отгоре поставям резен домат и завършвам с резен кашкавал.

Слагам да се запече за кратко в микровълновата, след това поръсвам с мерудия и поднасям леко топли.

Идеални са за предястие или за основно такова.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар