Тапаси с песто

14/03/2017
"За похапване, за мезе или за парти - изборът е само вай, ние отговаряме за идеята "
Приготвяне5 мин.
Готвене3 мин.
Общо8 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо125
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Аз ползвам домашен хляб, но и франзелата върши същата работа.

Режа филийката на две или три - тапасът трябва да е с големината на резен франзела. Намазвам го с босилеково песто, отгоре поставям резен домат и завършвам с резен кашкавал.

Слагам да се запече за кратко в микровълновата, след това поръсвам с мерудия и поднасям леко топли.

Идеални са за предястие или за основно такова.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар