Тапаси с песто

Елена СтойчовскаЕлена Стойчовска
Помощник Готвач
1878123024841
Тапаси с песто
Снимка: Елена Стойчовска
2 / 4
14/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
3 мин.
Общо
8 мин.
Порции
2
"За похапване, за мезе или за парти - изборът е само вай, ние отговаряме за идеята"

Необходими Продукти

  • франзела - 1/2 бр.
  • песто - босилеково
  • домати - 1 бр.
  • кашкавал
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аз ползвам домашен хляб, но и франзелата върши същата работа.

Режа филийката на две или три - тапасът трябва да е с големината на резен франзела. Намазвам го с босилеково песто, отгоре поставям резен домат и завършвам с резен кашкавал.

Слагам да се запече за кратко в микровълновата, след това поръсвам с мерудия и поднасям леко топли.

Идеални са за предястие или за основно такова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: