Шпикован свински бут с лук във фолио

18/03/2017
Паулина Стояноваот Паулина СтояноваПомощник Готвач 1x
"Най-крехкото свинско, което може да опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо525
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на 5 порции около 200 г парче.

Нарязваме лука на парчета, една скилидка чесън на две, маслото на достатъчно големи парчета, които да мушнем в прореза, които ще направим.

Правим прорези с нож в парчетата месо, около 4-5, в тях слагаме парченца лук, чесан и масло.

Всяко парче ще е в отделно фолио. Слагаме парчетата във фолио, осоляваме ги със сол и черен пипер, отгоре слагаме стрък магданоз и ги завиваме. Ако е необходимо, може с допълнително парче фолио да ги завиете.

Слагат се в тава и задушват за 1 час и 15 мин на 200 градуса.

При сервиране се махат от фолиото и може да се добави гарнитура по желание.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар