Предястие с яйца за Великден

14/04/2012
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Когато имате толкова много яйца за празника, как да не приготвите това великолепно предястие "
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 644
  • Преглеждания за месеца3804
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • яйца - 5 броя сварени
  • рачешки рулца - 5 броя
  • майонеза - 2 с.л.
  • сметана - 1 с.л. заквасена
  • сол
  • черен пипер
  • копър - 2 с.л. накълцан + стръкчета за украса
  • оцет - 1 с.л.
  • маруля - 1 - 2 листа за украсата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете яйцата на половинки и разпределете белтъчните кошнички в чиния.

Жълтъците, заедно с нарязаните рачешки рулца, майонезата, сметаната, оцета, копъра, сол и черен пипер на вкус пасирайте до гладка смес.

С така получения дип напълнете яйцата.

Направете украса от стръкчета пресен копър, а посредата сложете лист маруля и едно разнището рачешко рулце.подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар