Плезир

15/03/2017
Tonyот TonyНовак
"Плезир - защото носи удоволствие за всички сетива "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 983
  • Преглеждания за месеца6982
  • Преглеждания за седмицата502
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбиваме с миксер жълтъците и захарта докато побелеят.

С непрекъснато бъркане добавяме олиото и киселото мляко с разтворената предварително в него сода и накрая брашното.

Изсипваме в тава с хартия за печене и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 20 мин. Докато се пече, разбиваме белтъците и захарта на твърд сняг.

Готовият сладкиш се маже веднага с конфитюр. Отгоре се нанасят белтъците и се връща във фурната докато се запекат и белтъците.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Още от категориите