Треска с летни зеленчуци

15/03/2017
Марияна Желеваот Марияна ЖелеваИноватор 2x
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте фурната до 220 градуса. Подправете рибните филета със сол и черен пипер на вкус. Намазнете тавичката за печене с 1/2 с.л. маргарин.

Смесете зеленчуците и ги насипете на един слой. Залейте ги със соев сос и вода. Смесете 1 с.л маргарин с наситнената мащерка, затоплете го и с кухненска четка намажете зеленчуците отгоре.

Печете 15 минути, прибавете рибата, намажете я и нея с подправения маргарин, напръскайте я с лимоновия сок и върнете във фурната за още 7 мин. В малка тенджерка смесете останалата 1/2 с.л маргарин с галетата и наситнения магданоз.

Загрейте върху котлон и бъркайте непрекъснато, докато галетата стани златиста. Поръсете върху ястието.

Сервирайте със задушени картофи.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар