Баница със сирене и лапад

15/03/2017
Valentina Psaltirovaот Valentina PsaltirovaПомощник Готвач 1x
"Пролетна баница с лапад - поднесете с кисело мляко и се насладете на доволните усмивки на всички, които я опитат "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца244
  • Преглеждания за седмицата118
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разбърквам яйцата, сиренето, млякото и накъсания на парчета лапад в купа. Жилките на лапада се изхвърлят.

В тава, най-добре квадратна, се слага олио на дъното и се размазва. Редуват се по две кори. Един път се слага от плънката, другият път - олио и така до изчерпване на корите.

Реже се на квадрати и се пече до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар