Великденско агнешко по градинарски

15/04/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 396
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на хапки и сложете да се задуши в сгорещената мазнина заедно с малко вода, а след месото добавете накълцания по едро лук, брашното и доматеното пюре.

Разбъркайте с червения пипер и долейте топла вода. Оставете да къкри на слаб котлон, като добавите нарязаната ситно целината, морковите, зеления фасул, граха и предварително задушените в масло гъби.

Щом поври 20 минути, прибавете почистените и нарязани картофи и посолете. Щом омекнат, добавете
обелените и нарязани домати и лютите чушки.

Прехвърлете всичко в тава, поръсете с млян черен пипер и накълцан магданоз и сложете да се запече леко в умерено загряна фурна.
подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар