Свински вратни пържоли на скара

15/03/2017
Гергана  Георгиева
отГергана ГеоргиеваИноватор276854661
"Вкусните пържоли по аромата се познават А тези са направо страхотни "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 722
  • Преглеждания за месеца610
  • Преглеждания за седмицата177
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • свински вратни пържоли - 4 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • червено вино - 50 мл.
  • портокалов сок - 50 мл. прясно изцеден
  • универсална подправка - 1 с.л. зеленчукова
  • черен пипер - 1 к.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите и ги оставете да се отцедят от водата.

В купа пригответе маринатата, като смесите и разбъркате зехтина, червеното виното, прясно изцедения портокалов сок, зеленчуковата подправка и черният пипер.

Натопете пържолите в получената марината и ги оставете да престоят в нея около два часа.

Намажете скарата с мазнина и я загрейте.

Подредете отгоре пържолите и печете около 15 минути, след което ги обърнете и печете от другата страна още около 10 минути или според личната ви преценка.

Сервирайте топли.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар