Панирани пилешки бонфиленца със сос

16/03/2017
gerganaот gerganaНовак
"Перфектното предложение за приятели - съберете тайфата и хапнете вкусно и с настроение!"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо556
  • Преглеждания за месеца555
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4,8 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Взимаме месото, което е на средни късчета и всяко леко начукаме, за да се изтъни, но не прекалено. Слагаме го в купа и слагаме подправките и олиото и така за 30 минути в хладилника.

В купа разбиваме яйцата, подготвяме си и брашното и галета, към която слагаме сусам. Загряваме съда и олиото, в който ще пържим, изваждаме месото и започваме да овалваме в брашно, яйцето и накрая галета.

Слагаме да се пържи до златисто.

Соса си приготвяме, като смесваме всички продукти до получаването на гладка консистенция.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар