Ароматна марината за свинско с вино

16/03/2017
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Дайте насам свинското за няколко часа, да видите как само ще го мариноваме "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо758
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете плешката или бута на дебели пържоли, посолете съвсем леко и начукайте или нацепете на няколко места с острието на ножа.

В голяма купа сипете виното, подправката за скара, захарта и останалите подправки, разбъркайте и хубаво натрийте месото.

Нарежете лука на едро, а чесъна - на на няколко парченца. Покрийте купата с домакинско фолио и оставете да се овкусява за няколко часа.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар