Пиле с ориз по китайски

16/03/2017
"По-вкусно от китайски ресторант - вижте как да смаете гостите "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо833
  • Преглеждания за месеца832
  • Преглеждания за седмицата126
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • яйца - 4 бр.
  • ориз - 200 г
  • пилешки гърди - 220 г
  • замразени зеленчуци - 200 г фикс
  • соев сос - 50 мл

Начин на приготвяне

Първо, оризът се сварява в 2 ч.ч. вода.

Яйцата се изпържват в тиган с олио, като преди това са разбъркани с вилица.

След това в друг тиган с олио се изпържват пилешките гърди, нарязани на ивици.

Добавя се свареният и отцеден ориз.

Прибавят се замразените зеленчуци, соевият сос и накрая - изпържените яйца.

Ястието се разбърква хубаво и се поднася, поръсено с магданоз или нарязан на ситно пресен лук.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар