Домашни крутони с чубрица

"Най-добрата компания за всички кремсупи са домашните крутони с чубрица "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо765
  • Преглеждания за месеца764
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • хляб - 1 бр
  • зехтин - 8 с.л.
  • сол - 2 с.л.
  • чубрица - 3 с.л.

Начин на приготвяне

Нарязваме всяка филия на квадратчета или правоъгълничета.

Слагаме ги в голяма тава и заливаме зехтина. С помощта на дървена лъжица добре разбъркваме, така че да попие добре в хляба.

Посоляваме със сол и чубрица и отново разбъркваме добре.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса. Печем, докато станат със златист захар, но трябва да се бъркат няколко пъти, за да не загорят.

Подходящи са за похапване като за междинно хранене, така и за кремсупа.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Величка Щърбанова
Пекох крутоните на 150 градуса на вентилатор. Станаха перфектни!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв