Пуешко филе върху лучено канапе

18/03/2017
РАГот РАГНовак
"Много вкусно и много лесно за приготвяне - ще има и вкусно сосче, което да отопите с хлебчето "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо196
  • Преглеждания за месеца195
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете пуешкото филе на тънки пържолки и ги начукайте, ако все още е необходимо. Овкусете с червен пипер, сол, чубрица и черен пипер от двете страни.

Нарежете лука на колелца.

Подмажете голяма тава със зехтин. Подредете лучените кръгчета и върху тях пуешките пържолки.

Долейте съвсем малко вода, колкото да покриете дъното на тавата.

Покрийте с алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна за 30 минути, след което открийте фолиото и запечете още 20 минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар