Северозападно реване

18/03/2017
Viktoriaот ViktoriaНовак
"Казват, че най-вкусното реване се прави в Северозападна България, оставяме на вас да прецените "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 338
  • Преглеждания за месеца1164
  • Преглеждания за седмицата141
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме постепенно олиото и продължаваме да разбъркваме и след това прясното мляко.

Взимаме дървена лъжица, с която ще разбъркваме сместа. Добавяме брашното заедно с бакпулвера и след това гриса.

В предварително намазнена и набрашнена тава изсипваме сместа. Печем на 160 градуса до готовност. След като се опече, оставяме да изстине и нарязваме пожелание.

В тенджера изсипваме водата и добавяме захарта. Сиропът е готов, когато почва да се сгъстява. Махаме от котлона и изсипваме ваниловата есенция.

Оставяме леко да се охлади, но да не е студен, и заливаме реването.

Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар