Сос Самджанг

18/03/2017
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Един сос, който определено е предизвикателство дори и за любителите на пикантното "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо63
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг1 от 5

Необходими Съставки

  • соева паста - 4 с. л. азиатска
  • лют сос - 2 с. л. азиатски
  • сусамово олио - 2 ч. л.
  • сусам - шепа изпечени
  • мирин - 3 с.л. или оризов оцет
  • зелен лук - 1 стрък

Начин на приготвяне

Нарежете възможно най-ситно зеления лук.

Към него в подходяща купа добавете останалите съставки и разбийте.

По желание може да използвате чопър.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Анелия Цонева
Продуктите са изключително недостъпни и рецептата е абсолютно безсмислена след като не е ясно за какво е подходящ соса.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв