Пролетни зелении в доматен сос с амарант

19/03/2017
РАГот РАГНовак
"Разнообразете любимата пролетна гозба на баба с малко амарат и се насладете на един ужасно вкусен резултат "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата42
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистете и измийте зелениите. Запържете зеления лук в олио.

След запръжката добавете спанака, лапада и копривата /нарязани/.

Ако доматите не са белени, почистете от люспи, намачкайте или смелете в бледер и прибавете, за да изврат.

След това долейте 2 литра вода. Измийте амаранта и сложете да ври при зеленият микс.

Овкусете с подправките и когато амарантът се свари, супата е готова за консумация.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар